Museo

Luokkahuoneena

Museo on täydellinen luokkahuone. Museoissamme voimme työskennellä oppiainerajat ylittävästi, tuoda esiin monimutkaisia prosesseja konkreettisella tavalla ja pitää hauskaa samalla kun opimme!

Stundarsin ulkomuseo Mustasaaressa ja Bragen ulkomuseo Vaasassa tarjoavat yhdessä kaksi ohjelmaa, Historiallinen ympäristöseikkailu luokille 1–6 ja Etuoikeutena koulu luokille 6–9.
Ohjelmat ovat kolmeosaisia ja niihin kuuluu ennakkotehtävät koulussa, vierailu joko Stundarsin tai Bragen ulkoilmamuseossa ja jälkitehtävät. Kaikki ennakko- ja jälkitehtävissä tarvittava aineisto löytyy tältä sivulta.
Lue lisää ohjelmasta ja varaa vierailu ryhmälle!

Historiallinen ympäristöseikkailu - ilmoittautuminen on nyt auki!

Historiallinen ympäristöseikkailu

Historiallinen ympäristöseikkailu on seikkailurata luokille 1–6. Ympäristöseikkailu vie sinut jännittävälle löytöretkelle menneisyyteen, jossa saat tietää, millainen rooli ympäristöllä oli entisajan elämässä!

Etuoikeutena koulu

Ohjelma Etuoikeutena koulu on tarkoitettu luokille 6–9, ja se kertoo, miten koulu on Suomessa edistänyt tasa-arvoa yhteiskunnassa. Tutustumalla todellisiin tapahtumiin perustuviin kertomuksiin saat pohtia, miten Suomesta on tullut yhä tasa-arvoisempi maa.

Varaa vierailu

Voit vierailla joko Bragen ulkomuseossa Vaasassa tai Stundarsin ulkomuseossa Sulvalla, Mustasaaressa.